Over ons WONDER SPORT NEDERLAND ( WSN )
 

Het bedrijf Wondersport is gestart in 1999.

Ons doel is om top kwaliteit voetballen te verkopen die bestemd zijn voor competitie wedstrijden aan clubs in heel Nederland. 

Wij maken de voetballen in onze eigen fabriek onder direct gezag van onze hoge kwaliteitscontrole op de procedures en het personeel. Onze voetballen voldoen aan de FIFA / IMS voorwaarden en wij bezitten een FIFA / IMS certificaat. “International Matchball Standards (IMS)” FIFA Ref. Code:200‘042 en FIFA Ref. Code :200‘041. Daarnaast bezitten wij een ILO-IPEC certificaat dat betekend geen kinderarbeid bij de fabricage van de WSN® ballen.

Als groothandel leveren wij rechtstreeks aan de verenigingen voor groothandelsprijs.

Wij gebruiken de meest dure materialen en technologie om onze voetballen te produceren. Deze kunnen worden vergeleken met alle andere professionele voetballen over de hele wereld, maar dan voor een veel lagere prijs.

Wij garanderen u, dat wij de beste firma zijn van internationale kwaliteitsvoetballen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Daarnaast bieden wij op deze voetballen 1 jaar volledige garantie op vorm / waterafstotend / stikwerk/loslaten van toplaag, plus 1 jaar bewaargarantie (bij opslag in originele verpakking).


Momenteel hebben wij in heel Nederland een groot aantal vaste klanten die zeer tevreden zijn. Het aantal klanten groeit nog steeds. De groei op jaarbasis is 10%.
Wij zijn in heel Nederland bekend bij de hoofdklassenverenigingen en amateursverenigingen van verschillende klassen.

Wij kunnen u garanderen dat wij de ballen binnen 2 werkdagen vanuit onze grote voorraad kunnen leveren waarvoor geen verzendkosten in rekening gebracht worden.
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van logo voetballen voorzien van uw clublogo en in uw gewenste kleuren. Deze logo ballen zijn eveneens van zeer hoge kwaliteit die gebruikt kunnen worden als wedstrijdvoetbal.

Voor een grotere afname van de voetballen voor verenigingen maken wij graag een offerte op maat.

Wij doen overigens zaken in de groothandel in heel Europa.

Wij bieden u ook een interessante sponsoringspakket.
Alle thuiswedstrijdvoetballen voor uw selectie-elftal van 1 tot 3 jaar voorzien van uw gewenste clublogo en clubkleuren en een reclamebord en een advertentie in het clubblad voor 3 jaar.

Indien u wilt, bieden wij u geheel vrijblijvend presentaties van de voetballen en de offerte aan in de avond die u wenst. Als u een afspraak wilt maken om hiervan gebruik te maken dan kunt u contact met ons opnemen.
 
 
 
 
 
WONDER SPORT NEDERLAND ( WSN )
 
 
 
Home | Over ons | Producten | Diensten | Vacatures | Contact ons | Disclaimer
Š Copyrights 2004-10 Door Allrights Gereserveerd Wonder Sport Nederland.
Website Designed & Developed By Web eXperts
0031 ( 0 ) 70 362 65 63
Wonder Sport Nederland (WSN)
Zuidlarenstraat 161, 2545 VS Den Haag

info@wondersport.nl